DESPRE NOI

Într-o lume în continuă mișcare în care informația circulă cu mare viteză, în era televiziunilor, rețelelor de socializare, calculatoarelor și telefoanelor de ultimă generație, apariția unui nou site de știri este o mare provocare. Atât pentru noi , cât și pentru dumneavoastră, potențialii noștri cititori.

Cine suntem noi – ziariști cu state vechi, care nu-și mai găsesc locul într-o lume pusă pe câștiguri nemuncite, pe zvonuri și copy-paste, oameni pentru care condeiul e condei și obrazul este obraz.. Ce dorim să oferim – informații din tot spectrul, comentarii, și tot ce-l mai interesează pe cetățeanul onest.

Nu în ultimul rand, vom prezenta și ce se întâmplă la nivel național, vă vom anunța atunci când au loc schimbări care vă afectează, vom avea și crâmpeie de cultură, sport, dar și reportaje din frumoasa noastră țară. Mai mult , vouă cititorilor noștri o sa vă oferim o bucățică din sufletul bucovinean, să vă introducem în viața de zi cu zi din Bucovina noastră, cu relele și cu bunele ei, dar, mai ales cu oamenii ei, care sfințesc aceste locuri.

One Response to DESPRE NOI

 1. george spune:

  Buna ziua.
  Daca sunteti ziaristi cu state vechi ar trebui sa stiti ca judetul Botosani nu a facut parte din Bucovina ca si o parte din judetul Suceava.
  Drept urmare, fie schimbati denumirea publicatiei on-line fie va limitati strict la stiri din Bucovina ca aveti ce scrie.
  Iar pentru documentare, cititi “Istoria Bucovinei” de Ion Nistor, carte document, in care veti gasi si o harta a Bucovinei.
  In rest, ar fi bine daca declaratiile de intentii ( ” sa va oferim o bucatica din sufletul bucovinean,informatii care il intereseaza pe cetateanul onest,etc”) ar deveni si realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *