DESPRE NOI

Într-o lume în continuă mișcare în care informația circulă cu mare viteză, în era televiziunilor, rețelelor de socializare, calculatoarelor și telefoanelor de ultimă generație, apariția unui nou site de știri este o mare provocare. Atât pentru noi , cât și pentru dumneavoastră, potențialii noștri cititori.

Cine suntem noi – ziariști cu state vechi, care nu-și mai găsesc locul într-o lume pusă pe câștiguri nemuncite, pe zvonuri și copy-paste, oameni pentru care condeiul e condei și obrazul este obraz.. Ce dorim să oferim – informații din tot spectrul, comentarii, și tot ce-l mai interesează pe cetățeanul onest.

Nu în ultimul rand, vom prezenta și ce se întâmplă la nivel național, vă vom anunța atunci când au loc schimbări care vă afectează, vom avea și crâmpeie de cultură, sport, dar și reportaje din frumoasa noastră țară. Mai mult , vouă cititorilor noștri o sa vă oferim o bucățică din sufletul bucovinean, să vă introducem în viața de zi cu zi din Bucovina noastră, cu relele și cu bunele ei, dar, mai ales cu oamenii ei, care sfințesc aceste locuri.

2 Responses to DESPRE NOI

  1. Laurentiu Honciuc spune:

    In articolul dvs.”Calator in Bucovina. Manastirea Hagigadar. Biserica in care dorintele prind viata. De peste 500 de ani, pelerinii urca in genunchi”, articol din data de 09.august 2019, ati afirmat ca hramul Manastirii Hagigadar va avea loc duminica, 11 august 2019, ceea ce nu este adevarat, hramul urmand sa aiba loc duminica 18 august 2019. Ati pus pe drumuri degeaba oameni tocmai din Braila si Galati.

  2. Gradinaru paul spune:

    Buna seara! As dori sa știu ce program de lucru este?Va mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *